Z lekkim opoznieniem ale jest ;)
Sposob na szparagi !
Poprosilam was o rade ,zebyscie napisa/ly/li jak wy lubicie szparagi i z racji tego ze nie moglam sie zdecydowac na jeden jedyny to zrobilam mixa :)
Wyszlo przesmerfastycznie-pysznie!
Prosicie o przepis wiec hoooola leci ...
Na plaster bekonu , sypnelam serciem zoltym i obwinelam szparagi.
W miedzyczasie zaczelam robic "pouched eggs" czyli nie wiem jak to sie mowi??(nigdy sie w Polsce z takim sposobem robienia jajek nie spotkalam) , ale nazwijmy je :
Jajka rzucane na wode
Za nisko zwiazalam kurna ...
Jak juz sie nam tam pieknie zarumienilo na patelni ...
...to zdejmujemy nasze bekonowe beciki i kladziemy na folie aluminiowa...
I ostro "dopiepszamy" serusiem ... Tak z gorka ;)
Serusia nigdy dosc :D
I do piekarnika albo pod grila to srrrrruuu...
Zapiekamy chwilke tak zeby sie tylko serek rozpuscil... Nie chcemy przeciez suchego bekonu...
Na koniec jajcem to wszystko ...
Tost do przegryzienia i niebo w gebie normalnie!
Wersja MINI dla Pysi ❤️❤️❤️
SMACZNEGO PYSIAKI KOCHANE ❤️❤️❤️
This comment has been removed by the author.
ReplyDeleteMusze wypróbować ten przepis .. na zdjęciach wygląda to wszystko prze smacznie !
ReplyDeletei ogólnie fajnie przejrzyście wszystko opisane ;)
zapraszam również do mnie na :
http://mikagee.blogspot.com/